Balk-1

Vergroot de beschikbaarheid van je netwerk

Whitepaper

Tips en adviezen voor IT-managers

Wil je meer handvatten om zelf aan de slag te gaan met netwerkbeschikbaarheid? In dit whitepaper delen Signet, Breedband en Eurofiber hun kennis en ervaring. Je krijgt antwoord op vragen als:

- Wat is netwerkbeschikbaarheid?
- Welke factoren hebben daarop invloed?
- Wat kan je zelf doen en wat regel je via een leverancier?
- Hoe overtuig je het management van het belang?

Ontvang het gratis whitepaper direct in je mailbox.

Aanmelden kennisevent

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp netwerkbeschikbaarheid en wil je hier nog veel meer over weten? Op 24 november organiseren Signet, Breedband en Eurofiber een interactief kennisevent. Tijdens dit event delen klanten hun praktijkervaringen en kun je van gedachten wisselen met vakgenoten. Reserveer alvast voor gratis deelname. Meer informatie over het programma volgt.

Advies op maat

Bedrijven die de allerhoogste eisen stellen aan de netwerkbeschikbaarheid, kunnen kiezen voor een volledig redundant netwerk zónder single points of failure. Maar is dit voor jouw bedrijf nodig en wegen de kosten van de redundantie-maatregelen op tegende schade bij uitval?

Dit is voor ieder bedrijf anders. Het is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren waaronder het risico op netwerkuitval en de impact hiervan op je bedrijf. Maar ook de lokale beschikbaarheid van netwerken speelt een rol. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken. Neem contact op voor advies op maat.