/ Internet voor ondernemers

Wij leggen de essentiële LINK tussen jouw
bedrijf en de rest van de wereld

/ Zakelijk glasvezelinternet via het E-Fiber netwerk

Is snel en betrouwbaar internet essentieel voor jouw bedrijfscontinuïteit? Met het speciale LINK-aanbod van signetbreedband (voorheen Signet BV en Breedband BV) via het glasvezelnetwerk van E-Fiber kun je rekenen op een flexibele, uitgebreide en redundante internetoplossing tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Er zijn drie LINK-abonnementen, waardoor er altijd een is die bij de wensen en behoeften van jouw bedrijf aansluit. Je betaalt op deze manier nooit onnodig veel voor een snelheid of service die je niet nodig hebt. Benieuwd welk abonnement het beste past? Wij denken graag met je mee over de beste keuze!

 • Red abonnement

  Een all-in-one pakket voor ondernemers die op zoek zijn naar een betaalbare redundante internetoplossing. De router beheer je zelf, dit in tegenstelling tot het Purple en Blue abonnement

  Vanaf 60 euro p/m voor 100 Mbps.
 • Purple abonnement

  Een redundante internetoplossing met extra hoge beschikbaarheidsgarantie, actieve monitoring en professioneel beheer van de router. Je krijgt de eerste 6 maanden gratis Anti-DDoS.

  Vanaf 105 euro p/m voor 100 Mbps.
 • Blue abonnement

  Kies voor optimale beschikbaarheid (99,98%). Je behoudt het publieke IP-adres bij een automatisch fail-over en wij zorgen voor een vervangende router wanneer nodig. Je krijgt de eerste 12 maanden gratis Anti-DDoS.

  Vanaf 260 euro p/m voor 100 Mbps.

/ Flexibele redundante internetoplossing


Welk abonnement je ook kiest, standaard inbegrepen zijn een glasvezelverbinding, een router én mobiel back-up internet. En dat is niet alles! Ook profiteer je bij alle abonnementen van onder meer een VoIP-telefonie-account, een vast IP-adres en 24/7 telefonische support. Kortom, een uitgebreide redundante internetoplossing tegen een aantrekkelijk tarief.

Zakelijk glasvezelinternet

Onbeperkt browsen, e-mailen en even snel up- als downloaden. Snelheden t/m 1000 Mbps.

Mobiel back-up internet

Back-up internet via mobiele data met automatische fail-over voor maximale beschikbaarheid.

Installatiegarantie

Wij zorgen op locatie voor de juiste configuratie en aansluiting van je nieuwe verbinding.

“Als cateraar zijn we veel op locatie, maar alles wordt vanuit ons kantoor online aangestuurd; van het versturen van de offertes tot de inkoop en van het facturen van de bestellingen tot de logistiek. Zonder internet kan onze business niet draaien. Daarom vertrouwen wij op snel en stabiel glasvezelinternet.” Ton Janssen, eigenaar Buitenpoort Catering
“Ons netwerk is redundant uitgevoerd, dat wil zeggen dat als de primaire verbinding wegvalt de andere verbinding het automatisch overneemt. Hierdoor zijn wij én onze klanten altijd online, het werkt gewoon fantastisch!” Bob Klijnee, Manager Operations Facilitair bij AFAS Live
“Internet is in de automotive branche belangrijker dan wordt gedacht. Zonder internet kunnen onze monteurs niet eens aan de slag. Bijna al onze monteurs maken gebruik van een laptop. Voordat ze aan de slag gaan, moeten ze online inloggen op diverse systemen. Onderhoudslijsten, onderdelenbestellen, schema’s voor het onderhoud, auto’s die uitgelezen worden. Alles staat en gebeurt tegenwoordig online. Daarom maken wij voor al onze vestigingen gebruik van supersnel glasvezelinternet.” Paul Zijm, eigenaar ZIJM

/ Installatiegarantie & service

Bij ieder LINK-abonnement verzorgen wij de installatie van de glasvezelverbinding en de router op jouw bedrijfslocatie. Wij zorgen voor de configuratie en de juiste aansluiting, zodat je kunt vertrouwen op een snelle en betrouwbare verbinding. Tijdens het aansluitproces houdt een medewerker van Service Delivery contact met je, zodat je goed op de hoogte bent van de planning en de stappen die we nemen.

We zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

/ Aanvragen

Ontvang vrijblijvend een passend aanbod.

/ Veelgestelde vragen

/ Download brochure

Alles nog eens rustig nalezen? Download hier de brochure.