Verdubbelaarsactie

/ Laatste kans: tijdelijk gratis dubbele bandbreedte

Aanbod geldig tot en met 31 december 2021

Sluit u voor het einde van het jaar bij Signet een glasvezelabonnement af, dan profiteert u van gratis dubbele bandbreedte. U krijgt dus 100 Mbps voor de prijs van 50 Mbps. Kiest u voor het Business servicelevel met 99,9% uptime én DDoS-bescherming, dan betaalt u slechts 60 euro per maand voor 100 Mbps. Het speciale actietarief, vanwege ons 25-jarig bestaan, blijft de volledige contractperiode geldig. 

Een snelle en stabiele internetverbinding is cruciaal voor de bedrijfscontinuïteit. Videoconferencing is door remote werken gemeengoed geworden en steeds meer applicaties en opslag worden buiten de deur geplaatst. Dit vereist stabiliteit en voldoende bandbreedte van de internetverbinding.  Zakelijk glasvezel van Signet maakt dit alles mogelijk. Lees meer over de voordelen van zakelijk glasvezel.

/ Glasvezel 100 Mbps incl. anti-DDoS, nu voor slechts 60 euro p/m

Kostenbesparing speelt een belangrijke rol voor elke ondernemer, vooral in deze tijd. Maar u wilt geen concessies doen aan de kwaliteit en snelheid van uw netwerkoplossing. Dat hoeft ook niet met de glasvezelabonnementen van Signet. Vertrouw op snel, stabiel, veilig en schaalbaar internet tegen een aantrekkelijk tarief.

Kiest u voor Signet dan bent u verzekerd van de beste verbinding, dankzij onze diversiteit aan netwerkpartners en persoonlijk advies op basis van 25 jaar ervaring. Eventuele verstoringen lossen we direct voor u op, zodat u zich kunt focussen op uw core business. Dat is de garantie van Signet als uw netwerkpartner.

De Verdubbelaarsactie geldt nog tot het einde van dit jaar. Dus pak uw kans en profiteer van gratis dubbele bandbreedte. Kiest u voor het Business servicelevel met 99,9% uptime én DDoS-bescherming, dan ziet uw voordeel er als volgt uit.

verdubbelaarsactie

Vraag via het formulier naar de mogelijkheden. Wij maken direct een offerte op die past bij uw wensen en budget

"Zeker in deze tijd is het heel belangrijk dat de enorme toename van remote werken goed opgevangen kan worden. We kunnen gelukkig vertrouwen op Signet met één aanspreekpunt voor de totale infrastructuur. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort. Heel belangrijk binnen ICT!” Geoffrey Timmermans, IT Manager clusters Projectontwikkeling, Wonen en Restauratie & Renovatie bij Janssen de Jong Groep
"Het onderbrengen van verschillende locaties bij één leverancier voorkomt niet alleen dubbele kosten, maar maakt alles ook een stuk makkelijker en flexibeler voor ons. Mede door de kennis in huis, korte lijnen en additionele diensten zoals DDoS-mitigatie hebben wij gekozen voor Signet.“ Peter Verhoeven. Hoofd IT De Rooi Pannen
"Als één schakel in het proces stilvalt, ligt onze business plat. We moeten daarom altijd kunnen vertrouwen op een veilige en stabiele internetverbinding. Tijdens piekmomenten schalen we de capaciteit tijdelijk op door middel van 4G in aanvulling op de bestaande glasvezelverbinding. Dit werkt perfect!" Mark Loos, directeur IPHandlers

/ Actievoorwaarden

Het actietarief blijft de gehele contractduur bij Signet geldig

Verder gelden de volgende voorwaarden:

  • Geldig op de volgende bandbreedtes: 100 Mbps, 200 Mbps, 500 Mbps, 1000 Mbps;
  • Alleen geldig op nieuwe glasvezelverbindingen. Dus niet xDSL of mobiel internet;
  • Toe te passen op alle servicelevels;
  • De actievoorwaarden zijn niet van toepassing op andere actietarieven.

/ Meer informatie

Wij denken graag met u mee

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze wat betreft de snelheid of het gewenste servicelevel?

Neem contact op via (085) 7470000 of stuur een e-mail naar sales@signet.nl. Wij denken graag met u mee voor de best passende oplossing. Voor nu én de toekomst.